Доволно
Известие
Collapse
No announcement yet.
чудя се
Collapse
X
-
Alfa 164 2.0 T.S. с конвенционално газово 13/100 градско във Варна 9-10/100 извънградско . Аз доволенНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениекак ги карате тея коли ... мойта със същия мотор извън града я свалям на 8 в града 11 ....
П.С. На ГАЗНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМи нали и аз това казвам
П.С. На ГАЗех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Моята при извън градско и средна скорост 120/100км ми дава 14 разход ГАС (като я зяреждам в Шел или ОМВ- като я заредя в Лукоил ми вдига разхода до 24 на 100 извън градско!!!
) та при нормално каране около 3000 оборота
и ми дава 14 гас в града ми вдига до 20/100 гас
Last edited by Nasko; d.m.y г., 17:55.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениеМоята при извън градско и средна скорост 120/100км ми дава 14 разход ГАС (като я зяреждам в Шел или ОМВ- като я заредя в Лукоил ми вдига разхода до 24 на 100 извън градско!!!
) та при нормално каране около 3000 оборота
и ми дава 14 гас в града ми вдига до 20/100 гас
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
@Nasko
Все още имаш да догонваш alex052 . Той я докара до 30/100 . Ми то ще ви е по рентабилно да карате на бензин тогава .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениетва къв мотор е 3.0 V6 ли ?
а преди да ми регулират гаста беше на 30 гасама бързо в бокса и се опраи
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
хах печката да ми е жива и здрава да си я натискам
Момчета моя кораб , с 40 литра нафта минавам 400 км в София , и съм доволен особено когато нафтата е смукната от маркуча .....
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Аз карам докато свърши бензина... и ?
Стига сте си ги мерили като деца.
2.0 Т.С. на 164 е доволно икономичен за днешния стандарт - 10.5-11 градско ако е изправен и не се правите на състезател.
малко под 8 извънградско с разумна, но не бавна скорост.
Според мен не си струва да се слага ГАЗ на подобен мотор.
50-те лв. дето ги спестявате по-добре ги спестете от една кръчма, а не от колата си.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение4 човека по сто кила и 5-ти шофьора ( ти )дека си 60 кила ли ?Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеАбе кво ги сравняваш колко ще струва нафтата или газта...примерно аз си точа нафта и да ти кажа към Бургас колата ми даде 1/100 км. разход ...които му се кара турбо да взима печкаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment